Hopp til innhold

Celitic Spirit – Siddis 2017

A4FB2D48-D6ED-4F1B-8E93-3DDFFF6F7862

I år har korpset hentet gjestedirigent Gwyn Evans fra Wales. Korpsets faste dirigent Morten Øvrebekk ble kjent med Gwyn for flere år siden og har hatt et tett samarbeid siden. Gwyn leder bl.a. Beaumaris Youth Band som er et av de ledende ungdomskorpsene i Storbrittania. Han har til årets Siddis arrangert og satt sammen et Walisisk program som beskriver ulike stemninger og følelser i våre liv: Gwyn kaller programmet:

“Celtic Spirit”
Men undertittelen: Wales, the Kingdom of Dragons, Castles, Myths & Legends.

Programmet bygger på tradisjonell keltisk musikk fra Wales. Musikken er ment som en hyllest til hvordan menneskene lever her, hvordan de verdsetter fellesskapets og hvor viktig familien er. Stykke 1 og 2 viser til styrke og besluttsomhet, 3. Stykket viser til kjærlighet og hengivenhet, 4. Er glede og lykke, 5: Tristhet og lengten etter hjemmet og familien 6: Fellesskapets styrke og ånd.
All musikk er arrangert av Gwyn Evans.

 

Kom og hør oss i kuppelhallen lørdag 4. November klokken 17.50.